در این رویداد که در واقع یک ایده شو می باشد افراد، توانمندی خود را در ایده پردازی، بیان ایده و انتقال آن به دیگران در محیطی دوستانه محک می زنند. هر کس حداقل یک فکر یا ایده ای دارد که با تمام شور و اشتیاق به آن می پردازد. در مجموع این رویداد محلی است برای به اشتراک گذاری ایده های مبتنی بر تجربیات زندگی ساز، موضوعات مورد علاقه و شوق برانگیز و شنیدن نقطه نظرات منحصر به فرد داوران در خصوص ایده های مطرح شده.
پس از ثبت نام ایده ها در رویداد، ایده های ویرایش شده توسط دبیرخانه بعد از اتمام مهلت ثبت نام، برای هیئت داوران ارسال و از بین آنها تعدادی ایده انتخاب شده و تا چند ساعت یا چند روز قبل از شروع رویداد به صاحبان آنها اطلاع داده می شود
یک ایده خوب باید نوآور، شفاف، دارای توجیه اقتصادی، امکانپذیری و بازار پسند و مهمتر از همه مرتبط با موضوع رویداد باشد و به طور کلی:.
در مرحله نهایی مدت زمان ارائه 5 دقیقه می باشد. هر یک از ایده پردازان منتخب در مقابل داوران قرار می گیرند تا در خصوص ایده ایشان پرسشهایی را مطرح کنند. بعد از آن ایده های برتر اعلام می شوند.
ایده هایی انتخاب می شوند که بیشترین نوآوری وجذابیت را دارند؛ محصول تجربه، خلاقیت وتلاش خود صاحب ایده هستند و هیجان برانگیز وکاربردی هستند.
نوآوری، آنچه در ایده خودتان بیان می کنید باید حاوی یک نکته نو آوری وخلاقانه باشد.
(بنابراین نکات نوآورانه وخلاقانه خودتان راخیلی مشخص بیان کنید.)
شفافیت ایده، افراد زیادی با دیدگاه ها وتخصص های مختلف در جلسه حاضرند پس داستانت را شفاف وباور پذیر تعریف کن.
جذابیت ایده، کاری کنیم در افراد حاضر در رویداد شور واشتیاق ایجاد کنیم. تماشاچیان رویداد باید به ایده شما فکر کنند تا به آن رأی دهند .
کابردی بودن وقابلیت تجاری سازی
(در بیان ایده اول مشکل را شناسایی کنید وبعد ایده را مطرح کنید. ایده باید پاسخگوی نیاز باشد وقابلیت تبدیل به یک محصول ویا یک خدمت را داشته باشد ودر واقع پول ساز باشد بنابراین حتی راجع به قیمت ایده و وسایلی اقتصادی ایده هم صحبت کنید)
خوب تمرین کنید که خوب تسلط داشته باشید، آرامش خودتان را حفظ کنید وخونسرد باشید.
(شما حتی می توانید برای بیان ایده تان روی صحنه راه بروید وخیلی بهتر است که از روی کاغذ نخوانید)
رعایت زمان، مطالب را کامل اما خلاصه و تنها در 3 دقیقه بیان کنید